11 Kasım 2013 Pazartesi

Böcek 2007 Türkçe Dublaj izle


Böcek 2007 Türkçe Dublaj izle
Filmin Oyuncuları: William Friedkin

Filmin Konusu: %KISALT[{Böcek (Bug), 2006 yapımı korku/gerilim filmidir. Yönetmenliğini William Friedkin, senaristliğini Tracy Letts yapmıştır. Film Tracy Letts'in aynı isimli oyunundan uyarlanmıştır.
Agnes White, Oklahoma'da yıkık dökük bir motelde yaşayan bir garsondur. Oğlunun bir kaç yıl önce ortadan kaybolmasını hala aşamayan Agnes, kendisini kız arkadaşı, R.C. ile birlikte alkol ve uyuşturucuya vermiştir. Son zamanlarda, sessiz telefon aramalarıyla sürekli rahatsız ediliyor ve aramaların, hapisten daha yeni çıkan kötü davranışlı eski kocasından geldiğini düşünüyordu.
Bir gece R.C, Agnes'i Peter Evans'la, askerden yeni döndüğünü söyleyen bir ayyaşla tanıştırır. Agnes ve Peter birbirlerinin yalnızlığına erişir ve aralarından bir ilişki başlar. Fakat Peter bir akıl hastasıdır. Kendisinin askerdeyken biyolojik testlere maruz kaldığını ve sessiz telefonların hükümetten geldiğini düşünür. Ne yazıkki Peter, Agnes'i de kendi dünyasına çeker, R.C. ve Jerry Goss'un hükümet komplolarına alet olduğuna inanırlar. Kendilerini dış dünyaya kapatırlar; camları kaplamış, içeriyi sadece böcek öldürücünün ışığıyla aydınlatmışlardır. Peter, mikroskopik boyutta böceklerin, bütün vücudunu işgal ettiğine inanmaktadır, sürekli onlarla savaşır ve Agnes'in de bu hareketleri taklit etmesine sebep olur. Peki bu delilik nereye karar sürecektir? izizle.com ekibi olarak Böcek izleyicilerine iyi seyirler dileriz...},'300']%

Kaynak: Böcek 2007 Türkçe Dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder